Eerste Belgische Netflix-serie 'Undercover' met Tom Waes vanaf 2019 wereldwijd te zien - Actueel Cinema

   - 

Voor het eerst komt er een eigen Belgisch-Nederlandse Netflix-serie. De tiendelige reeks 'Undercover' is vanaf 2019 wereldwijd op Netflix te zien. De misdaadserie gaat over Ferry Bouman, een van de grootste XTC-producenten ter wereld, wiens luxeleven in zijn villa op de grens van Nederland en België wordt verstoord door twee undercover-agenten. Zij proberen in het leven van Bouman te infiltreren om zijn netwerk op te rollen. De serie is gebaseerd op ware gebeurtenissen en zal voornamelijk in het Nederlands gesproken zijn. De hoofdrollen zijn onder meer voor Tom Waes en Kevin Janssens. 

Andere hoofdrollen zijn weggelegd voor de Nederlanders Anna Drijver en Frank Lammers. In de regiestoel zitten Eshref Reybrouck en Frank Devos. Netflix werkt samen met het Vlaamse productiebedrijf De Mensen - dat eerder 'Wauters vs. Waes' en 'Beau Séjour' maakte - distributeur Dutch Filmworks en de VRT. Naast een plaats op Netflix zal 'Undercover' ook op tv uitgezonden worden in Frankrijk, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Met de serie wil Netflix meer inzetten op lokale producties.

De streamingservice biedt vandaag ook al series aan die eerder op de VRT en VTM te zien waren, zoals 'Beau Séjour' en 'Code 37'. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
5 films om in de stemming te komen voor seks - Actueel
Actueel

5 films om in de stemming te komen voor seks

We hebben deze lijst van 5 films samengesteld voor de geliefden die dit lezen om jullie in de stemming te brengen. Pak je popcorn en leun tegen elkaar aan, want dit wordt een spannend avontuur. Meer verklappen we niet... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: