Julia Louis-Dreyfus geeft update omtrent haar gezondheidstoestand - Actueel Cinema

   - 

Julia Louis-Dreyfus heeft op Instagram verteld hoe het intussen met haar gaat. Daarin vertelt de Veep-actrice dat ze de tweede ronde van haar chemotherapie heeft afgerond. In september maakte de zesvoudige Emmywinnares bekend dat ze borstkanker heeft. 

"Chemo #2: finito. We nemen dit bloedserieus", schreef Louis-Dreyfus onder een foto van haarzelf met een geschminkt snorretje, een zwarte hoodie en zonnebril op. Het was de eerste keer dat de actrice iets van haar liet horen nadat er borstkanker bij haar werd geconstateerd. "1 op de 8 vrouwen krijgt borstkanker en vandaag ben ik er één van", zei de Amerikaanse een dikke maand geleden bij het bekendmaken van haar ziekte.

In haar tekstje bedankte ze overigens nog haar Veep-collega's Tony Hale en Timothy Simons en zangeres Katy Perry voor hun steun. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: