Betaalzender HBO opnieuw slachtoffer van hacking - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse betaalzender HBO blijft onder vuur liggen van hackers. Gisterenavond (lokale tijd) werden de sociale mediakanalen van de televisiezender gehackt, meldt Deadline. 

Een hacker met de naam "OurMine" plaatste een tweet waarin hij de betaalzender opriep om een website van een hackerscollectief te contacteren. Volgens de hacker is de beveiliging van de Twitter- en Facebook-pagina van HBO zo lek als een mandje. Het incident volgt amper een week op een andere hacking waarbij onbekenden de hand hebben gelegd op 1,5 terabyte aan gegevens.Daaronder bevonden zich beeldmateriaal, scenario's en andere gevoelige gegevens van de populaire televisieseries "Westworld" en "Game of Thrones".

De hackers vragen ruim 6 miljoen dollar om de vrijgave van deze documenten te stoppen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: