Emma Stone is best betaalde actrice ter wereld - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse Emma Stone (28) is de best betaalde actrice ter wereld. Tussen juni 2016 en juni 2017 verdiende ze bruto 26 miljoen dollar (22 miljoen euro). Dat berekende het zakenblad Forbes. 

Stone draait al een tijdje mee in Hollywood, maar ze werd pas helemaal een gevestigde waarde toen ze begin dit jaar de Oscar voor beste actrice won voor haar hoofdrol in de musical "La La Land". De film bracht wereldwijd 445,3 miljoen dollar (378 miljoen euro) op in de cinemazalen en is verantwoordelijk voor het merendeel van Stones inkomsten. Op plaats 2 prijkt Jennifer Aniston (48), die meer dan tien jaar na de laatste aflevering van de populaire serie "Friends" nog steeds 25,5 miljoen dollar (21,7 miljoen euro) opstreek. Aniston verdient het meeste geld door haar naam te verbinden aan grote merken en bedrijven als luchtvaartmaatschappij Emirates. Jennifer Lawrence (27), die in 2015 en 2016 bovenaan het Forbes-lijstje stond, verdiende het voorbije jaar 24 miljoen dollar (20,4 miljoen euro). Daarmee is ze naar plaats 3 gezakt.

De top 10 van best betaalde actrices verdiende in een jaar tijd 172,5 miljoen dollar (146,5 miljoen euro). De enige nieuwkomer in dat lijstje is de Britse Emma Watson (27) op plaats 6. De opvallendste afwezige is Scarlett Johansson (32). (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
La La Land

La La Land

Drama, Komedie  Regie: Damien Chazelle Met: Ryan Gosling, Emma Stone, J.K. Simmons,... Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffies door holt ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: