Mission Impossible-stunt Tom Cruise gaat mis - Actueel Cinema

   - 

Hollywoodster Tom Cruise (55) is in Londen gewond geraakt tijdens opnamen voor de film "Mission Impossible 6". De acteur deed zelf een van de stunts en raakte daarbij geblesseerd, meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. 

Cruise sprong vanaf een stelling op een gebouw, maar dat ging mis. De 55-jarige acteur moest een flinke sprong maken en haalde de rand van het gebouw maar net. Hij kwam daardoor met zijn hele lichaam hard in aanraking met het gebouw. Op een filmpje is te zien hoe Tom na zijn val weer opkrabbelt en hinkend weg strompelt. Daarna is te zien dat hij duidelijk last heeft van zijn been. Omdat hij vastzit aan een veiligheidskoord, kunnen medewerkers hem met gemak weer van het gebouw halen. Onduidelijk is wat de precieze verwondingen zijn die de ex van Katie Holmes bij zijn mislukte stunt heeft opgelopen.

Het zesde luik van de "Mission Impossible"-films komt op 27 juli 2018 uit en wordt geregisseerd door Christopher McQuarrie. Naast Tom Cruise spelen onder andere Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Henry Cavill en Alec Baldwin een rol in de film. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Mission Impossible - Fallout

Mission Impossible - Fallout

Actie, Thriller, Avontuur  Regie: Christopher McQuarrie Met: Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Jeremy Renner Nadat een missie fout afloopt, moeten Ethan Hunt en zijn IMF-team, bestaande uit Alan Hunley, Benji Dunn en Luther Stickell, racen tegen de klok. Ze worden bijgestaan door Ilsa Faust en Julia Meade die hen helpen hun nieuwe missie tot een goed einde te brengen. Tijdens hun avontuur dreigt er... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: