Amerikaanse komiek Jimmy Kimmel weer gastheer van de Oscars - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse komiek en talkshow-presentator Jimmy Kimmel (49) wordt opnieuw gastheer van de Oscaruitreiking. Kimmel zal na de editie van dit jaar ook de jubileumuitgave van de 90ste uitreiking van de filmprijzen op 4 maart 2018 voor zijn rekening nemen. Dat deelden de organisatoren gisteren in Los Angeles mee. 

"Als je denkt dat we dit jaar op het eind de mist ingingen, wacht dan maar wat we voor de 90ste editie in petto hebben", zei Kimmel volgens de mededeling. Aan het einde van de Oscaruitreiking van dit jaar werd eerst verkeerdelijk "La La Land" en vervolgens dan toch "Moonlight" tot beste film uitgeroepen. Medewerkers van consultancybedrijf PricewaterhouseCoopers (PwC) hadden in de coulissen per vergissing de omslagen verwisseld. "Ik dank de Oscar Academy, dat ze me gevraagd hebben de Oscars opnieuw aan elkaar te praten als ik maar de juiste omslag open", tweette Kimmel.

De jarenlange presentator van de naar hem genoemde talkshow op de zender ABC kreeg voor zijn presentatie dit jaar gemengde beoordelingen. Kimmel, voor de tweede keer gehuwd en vader van vier kinderen, had eerder al als moderator van de Emmy-uitreiking ervaring opgedaan.

De Oscars werden in de vorige jaren onder anderen gemodereerd door komiek Chris Rock, acteurs Neil Patrick Harris en Billy Crystal en de talkshow-gastvrouw Ellen DeGeneres. Het geldt een van de meest begerenswaardige en moeilijkste jobs in de branche. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: