De volgende Terminator heeft een officiële titel - Actueel Cinema

   - 

U ziet het op de foto hieronder: Terminator 5 krijgt de naam "Terminator Genisys". Arnold Schwarzenegger heeft dit zelf laten weten door deze foto op zijn Instagram-account te plaatsen. Dit is de boodschap die hij aan zijn fans stuurt: "Hasta la vista, baby. Ik wil de cast en het team van Terminator Genisys bedanken voor de fantastische opnames. Het was moeilijk, grappig en bevredigend. Zonder de regisseur, de producenten en de anderen was dit allemaal niet mogelijk geweest. Ik kan niet wachten tot ik het einde van het project ontdek, en ik weet dat de fans, dankzij deze film, opnieuw zullen weten waarom ze verliefd zijn geworden op Terminator."

Deze Terminator 5 is de eerste film van wat een nieuwe trilogie lijkt en wordt geregisseerd door Alan Taylor (Thor 2 : World of Darkness). Naast Schwarzenegger, Emilia Clarke en Jai Courtney zal Jason Clarke de nieuwe John Connor vertolken in de film, die uitkomt op 1 juli 2015. Hierna, indien de box-office meevalt, worden de volgende delen gedraaid.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Terminator : Genisys

Terminator : Genisys

Actie, Science-Fiction, Avontuur  Regie: Alan Taylor Met: Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jai Courtney Het is 2029. John Connor, de leider van het verzet, gaat door met de oorlog tegen de machines. Tijdens de aanval in Los Angeles begint de angst van John voor de onbekende toekomst te groeien, wanneer TECOM spionnen een nieuw plot van SkyNet onthullen dat hem zal aanvallen op beide fronten; in zowel... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: