Need For Speed viert 50 jaar Ford Mustang - Actueel Cinema

   - 

Liefhebbers van snelle wagens kunnen tijdens de Belgische avant-première van Need For Speed hun hart ophalen in Kinepolis Antwerpen!

Ford Motor Company Belgium en filmdistributeur Entertainment One Benelux slaan de handen in elkaar om de 50ste verjaardag van de Ford Mustang te vieren. Geen beter verjaardagscadeau dan de Belgische avant-première van ‘Need For Speed’ in Kinepolis Antwerpen op zaterdag 12 april, een film waarin de Mustang een hoofdrol vertolkt. Voorafgaand aan première vormt de hoodingang van Kinepolis Antwerpen het eindpunt van een parade van 50  Mustangs - zowel classic cars als nieuwe uitvoeringen.  

Eigenaars van exclusieve sportwagens (Lamborghini’s, Bugatti’s, Ferrari’s, Porsche’s...) konden zich inschrijven om met hun wagen de première bij te wonen. 200 prachtige bolides, waarvan verschillenden ook in de razendsnelle film ‘Need For Speed’ figureren, zorgen dan ook voor een gepaste verwelkoming op de parking van Kinepolis Antwerpen.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Need for Speed

Need for Speed

Actie  Regie: Scott Waugh Met: Aaron Paul, Michael Keaton, Dominic Cooper,... De sensationele racefilm Need for Speed is gebaseerd op de populaire gelijknamige gamereeks van Electronic Arts waarvan er wereldwijd meer dan 140 miljoen zijn verkocht. Met deze supersnelle gameverfilming stappen we in de wereld van flitsende auto's en illegale autoraces. De cast bestaat uit jonge... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: