Thor: The Dark World - een verbluffende kopie? - Review Cinema

   - 
Beter of slechter dan de eerste? Een moeilijke vraag...

Nadat hij met zijn strijdkameraden de orde in de negen koninkrijken weer heeft hersteld, komt Thor terug naar Asgard… waar hij droomt over de knappe aardbewoner Jane Foster!

Ze worden uiteindelijk weer verenigd door een ongelukkige gebeurtenis: Jane komt per toeval in contact met een vreemd wapen van de Aether, dat nochtans – tijdens een oude oorlog – was verstopt in een duistere uithoek om te verhinderen dat de angstaanjagende Malekith en zijn zwarte elven de wereld opnieuw in duisternis zouden hullen.

Dit tweede opus van de avonturen van Thor heeft veel gekopieerd van de succesproducties van de laatste jaren: Star Trek, The Lord of The Rings, … Maar de humor en de meer dan indrukwekkende speciale effecten houden de film overeind. Het Asgardiaanse verhaal mag dan het minst geslaagde zijn in de saga van de Avengers, dat wil niet zeggen dat we ons vervelen! 

De transfer in hoge definitie (beeld en geluid) doen het werk van regisseur Alan Taylor (geabonneerd op tv-series) eer aan. En dan zijn er heel wat extra’s (featurettes, gewiste scènes, audiocommentaren…) die de fans beslist plezier zullen doen.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Thor : The Dark World

Thor : The Dark World

Actie, Fantasy  Regie: Alan Taylor Met: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston,... Marvel's "Thor: The Dark World" is het vervolg op het grote avontuur van Thor, de machtige Avengers, tijdens het gevecht tussen hem en een gevaarlijke vijand om de aarde en alle Negen Rijken te redden. In de nasleep van Marvel's "Thor" en Marvel's "The Avengers", vecht Thor om de orde in het... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: