'The Monuments Men' op bezoek bij Obama - Actueel Cinema

   - 

De drie hoofdrolspelers van "The Monuments Men" waren dinsdag avond op bezoek bij de Amerikaanse president Barack Obama in het Witte Huis.

De Amerikaanse president Obama had George Clooney, Matt Damon en Bill Murray uitgenodigd voor een diner en een voorstelling in de privéfilmzaal van het Witte Huis in Washington DC.

Schrijver Robert Edsel, op wiens boek de film is gebaseerd en oorlogsveteraan Harry Ettlinger, een van de echte Monuments Men, waren ook aanwezig. 

Het verhaal van de film gaat over een commandogroep van 7 Amerikaanse mannen, bestaande uit kunstexperts en museumdirecteuren, die op het einde van de Tweede Wereldoorlog in West-Europa rondtrokken om gestolen kunst op te sporen en terug te halen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
The Monuments Men

The Monuments Men

Historische film, Avontuur  Regie: Georges Clooney Met: George Clooney, Cate Blanchett, Matt Damon,... Een ongewone groep Amerikaanse militairen - bestaande uit museumdirecteuren, curators en kunsthistorici - krijgt tijdens de Tweede Wereldoorlog de opdracht om door de Nazi's geroofde kunstwerken uit Duitsland te halen om ze terug te kunnen geven aan de rechtmatige eigenaars. Een onmogelijke missie... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: