De opnames van Jurassic World starten in april - Actueel Cinema

    

De opnames van Jurassic World komen steeds dichterbij en via Midweek en Nola komen we te weten dat de camera’s zullen plaatsnemen in Hawaii en Louisiana, vanaf april. We kunnen ons reeds inbeelden dat het eiland zal dienen als decor, waar de dinosaurussen hebben overleefd, en Louisiana om aan te tonen wat voor vernielingen ze kunnen veroorzaken wanneer ze in de stad aanbelanden! In totaal zijn er 17 opnameweken voorzien, buiten de studio’s.

Steven Spielberg zal terug aan de leiding staan van de Jurassic World, maar deze keer enkel als producer. Jurassic World zal uiteraard opgenomen worden in 3D en er zullen een paar nieuwe dinosaurussen in te zien zijn, die nogal “badass” zullen zijn als we Trevorrow mogen geloven. Hij verzekert ook aan de fans dat de T-Rex nog altijd aanwezig zal zijn. De release is voorzien voor 12 juni 2015.

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

Woman at War: een toegewijde komedie boordevol charme - Actueel

Woman at War: een toegewijde komedie boordevol charme

Benedikt Erlingsson, die die we reeds opmerkten in 'Horses and Men', komt terug met een vrolijke verhaal met vele troeven: een briljante actrice, een rijk scenario,excentrieke en absurde humor en adembenemende landschappen. Wij zijn helemaal verliefd op deze IJslandse film!
Friends niet meer op Netflix in het nieuwe jaar? - Actueel

"Friends" niet meer op Netflix in het nieuwe jaar?

Even vrees bij het grote contingent "Friends"-liefhebbers. Er was namelijk sprake dat de populaire sitcom vanaf 2019 niet meer op Netflix beschikbaar zou zijn. De streamingdienst heeft nu zelf duidelijk geschept.
Nick Jonas stapt in het huwelijksbootje - Actueel

Nick Jonas stapt in het huwelijksbootje

De Amerikaanse zanger Nick Jonas en de Indiase actrice Priyanka Chopra hebben elkaar het jawoord gegeven. Het koppel organiseerde twee trouwfeesten: een bruiloft in India en een traditionele christelijke ceremonie.
Acteur Dave Mantel (37) overleden - Actueel

Acteur Dave Mantel (37) overleden

De Nederlandse acteur Dave Mantel, vooral bekend uit 'Goede Tijden, Slechte Tijden', is afgelopen weekend onverwacht overleden. Dat bevestigt producent en goede vriend Dave Schram, die voor de films 'Sonny Boy', 'De groeten van Mike!' en 'Spijt!' samenwerkte met de acteur.
Nicole Kidman moest schuilen voor schietpartij - Actueel

Nicole Kidman moest schuilen voor schietpartij

Tijdens de opnames van de film 'Destroyer' is Nicole Kidman opgeschrikt door een schietpartij. "Opeens sleurden ze me naar binnen en lag ik op de grond", huivert de actrice.