Het vervolg van World War Z is zijn regisseur kwijt - Actueel Cinema

   - 

Brad Pitt verzekert in een interview aan Hollywood Reporter dat het vervolg van World War Z niet dezelfde regisseur zal hebben als het eerst luik. Inderdaad, Marc Forster zal deze keer niet achter de camera’s staan en zelfs als Pitt er niet meer aan toevoegt, we weten al sinds een tijdje dat Forster en Pitt elkaar niet verstonden tijdens de opnames. De acteur legt gewoon uit dat de productie “spreekt” over World War Z 2. “We gaan een script voorbereiden. We hebben tal van ideeën. Niemand schrijft voor het ogenblik, we verzamelen onze ideeën”.

Mireille Enos, die de vrouw speelt van Brad Pitt in World War Z, verzekerde onlangs aan Variety dat ze graag zou willen terugkomen in World War Z 2. Paramount zou sinds afgelopen juni werken aan de film.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: