L'écume des jours - Review Cinema

   - 

Michel Gondry die Boris Vian bewerkt, Boris Vian herzien door Michel Gondry, we kunnen dat op verschillende manieren zeggen, het geeft zin in meer.

We trachten dus ook niet onze liefde voor deze twee persoonlijkheden weg te steken. En nochtans, hier is er geen klik, de charme maakt al snel plaats voor ergernis. Ondanks het feit dat Gondry Vian goed begrepen heeft en het werk op leuke wijze terug opbouwt, het zijn te veel visuele kunstjes, een overdaad aan alles... en na tien minuten ben je dat meer dan beu!

Jammer wel, gezien er zo veel mooie vondsten zijn in deze film die door omstandigheden niet hun juiste plaats terugvinden. Men zou deze visuele trip dan bijna beeld voor beeld moeten herbekijken.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

L'Ecume des Jours

L'Ecume des Jours

Dramatische komedie  Regie: Michel Gondry Met: Audrey Tautou, Romain Duris, Omar Sy, Gad Elmaleh,... L' Ecume des jours is het surrealistisch en poëtisch verhaal van de idealistische en vindingrijke Colin. HIj ontmoet Chloé, een jonge vrouw die voor hem de incarnatie van een blues van Duke Ellington is. Hun idyllisch huwelijk wordt bittere werkelijkheid wanneer Chloé ziek wordt. Er groeit een... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: