Kungfu-acteur Jackie Chan schrijft musical - Actueel Cinema

   - 

Kungfuspecialist Jackie Chan bewijst dat hij meer kan dan alleen maar films maken: hij schrijft nu een musicalversie van zijn autobiografie. 

De acteur die vooral bekend is geworden van de actiefilm "Rush Hour" is momenteel bezig met het aanpassen van zijn biografie "I Am Jackie Chan: My Life In Action". Het boek beschrijft hoe Chan opgroeide in Hongkong, hoe hij werd opgeleid in de "Peking Opera School" en hoe hij zijn commercieel succes verwezenlijkte. Chan laat weten dat hij nog medewerkers zoekt: "Het is erg spannend allemaal. Op dit moment zijn we op zoek naar een regisseur om de musical in goede banen te leiden." Verder beloofde de kungfu-acteur een vervolg op zijn autobiografie. "Mijn eerste autobiografie is al 15 jaar geleden uitgegeven en sindsdien heeft mijn carrière een hoge vlucht genomen." (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Rush Hour 3

Rush Hour 3

Actie, Komedie  Regie: Brett Ratner Met: Jackie Chan & Chris Tucker De twee tegenpolen Lee en Carter raken tijdens hun verblijf in Parijs betrokken bij de zoektocht naar Chinese criminelen. Zij horen bij de beruchte Triade en blijken een geduchte tegenstander te zijn voor vechtjas Lee en praatpaal Carter.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: