'The Mummy': opnieuw in dienst? - Actueel Cinema

   - 

Terwijl we nog volop kunnen genieten van de mythe van 'The Mummy', geregisseerd door Stephen Sommers en geritmeerd door het koppel Brendan Fraser/Rachel Weisz, en dat zelfs zonder enige schaamte... wordt er toch al een reboot voorzien!

Inderdaad, Hollywood recycleert zijn grootste successen alsmaar sneller! Logischer wijze zal deze reboot door Universal toevertrouwd worden aan Len Wiseman (regisseur van de vreselijke remake van 'Total Recall'), maar het lijkt er op dat deze beslissing al in vraag wordt gesteld (de officiële reden is dat de timing slecht uitvalt...). Voor het ogenblik zijn er geen andere kandidaten, maar gezien de release voorzien is voor 2014, mag dit natuurlijk niet meer te lang duren! Is het allemaal nog haalbaar?

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: