Scènes van prins William en Harry verwijderd uit film over Lady Di - Actueel Cinema

   - 

Het lijkt vanzelfsprekend dat in een film over de woelige laatste levensjaren van de Britse prinses Diana haar zonen een hoofdrol zouden spelen. Dat is buiten de regisseur gerekend van de nieuwste biopic van Lady Di. 

In de nieuwste biografische film zullen Laurence Belcher (prins William) en Harry Holland (Harry) maar een zeer kleine rol spelen. Nochtans ligt de focus in de film vooral op de laatste tragische levensjaren van de Britse prinses.

Regisseur Oliver Hirschbiegel heeft onlangs ingrijpende wijzigingen gemaakt aan het scenario waardoor een groot deel van de scènes met de twee zonen wegvallen. Volgens Hirschbiegel heeft hij de rollen van prins William en Harry geminimaliseerd omdat "het niet juist voelde om hen prominent in de film te zetten". Als reden haalt de regisseur aan dat "iedereen weet dat Diana immens veel hield van haar zonen". De film komt in de zalen in september van dit jaar. In de hoofrol staat Naomi Watts als Lady Di. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Diana

Diana

Biografie  Regie: Oliver Hirschbiegel Met: Naomi Watts, Naveen Andrews, Douglas Hodge De laatste twee jaar uit het leven van prinses Diana. Over haar strijd tegen landmijnen en de paparazzi, en haar relatie met de gerenommeerde artchirurg Dr Hasnat Khan, tot het tragische auto-ongeluk. De eerste film over het leven van een legende.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: