1 miljoen dollar voor Mustang uit 'Gone in 60 Seconds' - Actueel Cinema

 

De originele Mustang waarmee acteur Nicolas Cage in de film Gone In 60 Seconds de straten van California onveilig maakt is onder de hamer gegaan. En het winnend bod was dankzij de gegeerde filmstatus van de sportwagen een flink pak hoger dan verwacht.

 

De aangepaste Shelby Mustang GT500 uit 1967 krijgt in de film de naam Eleanor. Er werd verwacht dat de bolide zo'n 300.000 dollar zou opbrengen op de veiling van Dana Mecum's 26th Original Spring Classic 2013. Maar het werd dus drie keer zoveel. De zilveren auto, die door veilingbazen werd bestempeld als de "heldenauto uit Gone in 60 Seconds", behoorde sinds de opnames in 2000 tot een privécollectie. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Gone in 60 Seconds

Gone in 60 Seconds

Actie, Thriller  Regie: Dominic Sena Met: Nicolas Cage, Delroy Lindo, Will Patton Het broertje van de gestopte autodief Memphis (Nicolas Cage) raakt in de problemen na een mislukte opdracht voor een crimineel. Memphis moet met een groep oude vrienden binnen 1 nacht 50 auto's stelen om zo het leven van z'n broer te redden.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: