Bullet to the Head - Bespreking Cinema

 
De oude rakkers zijn terug! Het 'box office'-succes van de 'The Expendables'-franchise deed geloven dat eighties-krachtpatsers Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger nog niet aan marktwaarde hadden ingeboet. Het floppen van Arnie-vehikel 'The Last Stand' - nochtans allesbehalve een slechte prent - bewijst echter dat de nostalgiehype een van korte duur was. Als men dan ook nog eens met vierderangstroep als deze bewerking van een Franse strip op de proppen komt, kan het zootje pensioengerechtigde actiehelden beter een stek in het dichtstbijzijnde bejaardentehuis gaan zoeken. Sly kruipt in de huid van ene Jimmy Bobo, een huurmoordenaar wiens partner na een succesvolle klus omgebracht wordt. Samen met een jonge flik (rol van 'The Fast and the Furious'-coureur Sung Kang) gaat de coole killer op onderzoek. Wat volgt, is niet bepaald hoogstaand B-entertainment. De vroeger oh zo getalenteerde Walter Hill (zie o.a. 'Southern Comfort' en '48 Hrs.') geeft het geheel een 'direct to dvd'-feel. De humoristische bedoelde dialogen missen keer op keer doel. De montage zit manker dan een mankpoot. En die actiesequenties ogen compleet onoverzichtelijk. Gelukkig amuseert Jason Momoa (bekend van de 'Conan the Barbarian'-update zich te pletter als snoodaard van dienst. Geen kogel waard!
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Bullet to the Head

Bullet to the Head

Actie, Thriller  Regie: Wayne Kramer Met: Sylvester Stallone, Thomas Jane, Christian Slater,... Na het bekijken van hun respectievelijke partners sterven, voormen een agent en een huurmoordenaar een duo..

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: