Nog meer projecten voor Chloé Sévigny! - Actueel Cinema

 
De laatste jaren kan Chloé Sévigny gerekend worden bij de lievelingen van het grote scherm. Sinds een paar jaar wordt de schone met de regelmaat van de klok gespot in verschillende films. En er zijn nog een paar goede vooruitzichten voor in de nabije toekomst: Een hoofdrol aan de zijde van Mark Webber in 'Panarea', een drama - meer in het genre van onafhankelijke cinema - geregisseerd door Adam Bhala Lough ('Splatter Sisters'), geproduceerd door Jim Jarmusch, en 'Lovelace'... biopic over het leven van pornoster Linda Boreman, beter gekend onder de naam van Linda 'Deep throat' Lovelace. Wees gerust, Sévigny zal hier niet de hoofdrol in vertolken, die is al weggelegd voor Amanda Seyfried.
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Zodiac

Zodiac

Politie, Thriller, Drama  Regie: David Fincher Met: Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo, Robert Downey Jr.,... Gedurende de periode van 1966 tot 1978 worden verschillende individus geteisterd door de manipulatieve Zodiac moordenaar. Deze seriemoordenaar is verantwoordelijk voor de moord op 37 personen in San Francisco.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: