Twee seizoenen meer voor - Actueel Cinema

 
Een rondje doughnuts voor iedereen, en één... "The Simpsons" zullen ons uiteindelijk niet verlaten op het kleine scherm! Misschien heeft u het de afgelopen dagen onrustig en vol stress gevolgd, het nieuws dat de Simpsons na 23 seizoenen afscheid gingen nemen van het kleine scherm deed snel de ronde. Dit allemaal te wijten aan de gespannen onderhandelingen tussen de stemmencast en Fox. Een kleine oorlog was ontstaan tussen de economische strengheid (de producers) en de acteurs, gewend aan eerder hoge salarissen. Uiteindelijk hebben beide kanten toegevingen gedaan en hierdoor het overleven van de serie gegarandeerd met 2 extra seizoenen (24 en 25) ... ondertussen al de langstlopende komedie van de televisiegeschiedenis.
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
The Simpsons Movie

The Simpsons Movie

Komedie, Animatie Film  Regie: David Silverman Enkel een bioscoopscherm is groot genoeg om Homer Simpson's onnozelheid volledig te vatten en THE SIMPSONS MOVIE slaagt daarin! In de langverwachte langspeelanimatiefilm gebaseerd op de succesvolle tv-serie moet Homer de wereld redden van een catastrofe die hij zelf veroorzaakt heeft.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: