The Joneses - Bespreking Cinema

 
De dagen dat Demi Moore of David Duchovny beschouwd werden als lucratieve 'marquee names' liggen reeds lang achter ons. Hij scoort weliswaar op het kleine scherm met sitcom 'Californication', maar haar hedendaagse 'claim to fame' is het feit dat ze de halve trouwboek van pseudoclown Ashton Kutcher is. Het is dan ook verbazingwekkend hoe goed - of beter: degelijk - dit duo staat te acteren in deze eerste langspeelfilm van gerenommeerd reclamefilmer Derrick Borte. De 'Striptease'-actrice en de 'The X-Files'-acteur kruipen in de huid van moeder en vader Jones, die samen met hun puberende zoon en dochter naar een nieuwe wijk verhuizen. Het duurt niet lang of het viertal heeft zich ontzettend populair gemaakt in de buurt. Daar zitten echter geen menslievende motieven achter. Nee, in feite is het gezin een door een reusachtig reclamebureau samengesteld team dat zo onopvallend mogelijk allerlei nieuwe consumptieproducten moet voorstellen aan hun buren en kennissen, wat tot allerlei absurde situaties leidt. Naast het vermakelijke venijn dat de hoofdacteurs elkaars richting uitspuwen, valt ook de trefzekerheid waarmee Borte regisseert op. Alleen spijtig dat de man niet 'all the way' is mogen gaan van de producenten. Dan hadden wij het nu ongetwijfeld over een succulent satirisch schouwspel kunnen hebben.
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
The Joneses

The Joneses

Drama, Komedie  Regie: Derrick Borte Met: Demi Moore, Amber Heard, David Duchovny Het stel Steve en Kate Jones alles wat hun hartje begeert. Ze zijn rijk, hebben een groot huis, beide een goede baan en twee prachtige kinderen, Jenn en Mick, die erg populair zijn op school. Hier komt verandering in wanneer de buren hun in de gaten beginnen te houden.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: