Movie For Life: bekijk Sherlock Holmes in AP voor het goede doel - Actueel Cinema

 
Op dinsdag 22 december vindt in de Kinepolis-bioscopen van Gent, Antwerpen, Leuven, Kortrijk en Hasselt een bijzonder exclusieve avant-première plaats. Ruim drie dagen voor de première in de VS en Groot-Brittannië, gaat 'Sherlock Holmes' in Vlaanderen in première ten voordele van Music For Life. 'Sherlock Holmes' is de nieuwe film van Guy Ritchie, de maker van onder meer 'Lock, Stock and Two Smoking Barrels' en 'Snatch'. In dit avontuur kruipt Robert Downey Jr. (Iron Man) in de huid van het roemruchte titelpersonage. Zijn opdracht: Groot-Brittannië redden uit de klauwen van wreedaardige Lord. Zijn handlangers: Dr. Watson (Jude Law) en Irene Adler (Rachel McAdams). Sherlock Holmes komt op 6 januari in de Belgische zalen, maar voor 10 euro kan je hem op dinsdag 22 december om 19u45 al gaan bekijken in de Kinepolis van Gent, Antwerpen, Leuven, Kortrijk of Hasselt. De opbrengst van de voorstellingen gaat integraal naar Music For Life, de jaarlijkse bewustmakings- en geldinzamelingsactie van Studio Brussel en het Rode Kruis. Om je tickets te reserveren, surf je naar www.kinepolis.be. Wees snel, want de plaatsen zijn beperkt.
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

Actie, Thriller, Drama, Avontuur  Regie: Guy Ritchie Met: Robert Downey Jr., Jude Law, Mark Strong,... Privédetective Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) en zijn loyale assistent Dr. John Watson (Jude Law) beginnen aan hun laatste zaak. Zij raken al snel verwikkeld in een duistere en dodelijke samenzwering dat gevaarlijk is voor heel Engeland.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: