Geniet met het hele gezin van 'Kung Fu Panda 4', nu beschikbaar in de VOD-catalogus van Pickx! - Actueel Cinema

   - 
Geniet met het hele gezin van 'Kung Fu Panda 4', nu beschikbaar in de VOD-catalogus van Pickx!

Na drie levensgevaarlijke avonturen waarin hij de grootste schurken ter wereld verslaat met zijn ongekende moed en waanzinnige vechtkunsten, wacht Po, de Drakenkrijger (de voor een Golden Globe genomineerde Jack Black) een nieuwe roeping. Dit keer iets veel rustiger, nu hij verkozen is tot spiritueel leider van de Vredesvallei.

Dat brengt wel wat problemen met zich mee. Ten eerste weet Po net zo veel over spiritueel leiderschap als over diëten. En ten tweede moet hij heel snel een nieuwe Drakenkrijger vinden en trainen voor hij zijn nieuwe positie kan innemen.

Om het nog erger te maken, duikt er ook nog een kwaadaardige, machtige superschurk op, namelijk de Kameleon (Oscar®-winnares Viola Davis) die de vorm van elk wezen kan aannemen, groot of klein. En die kleine hagedis heeft haar kraaloogjes laten vallen op Po's Staf der Wijsheid, waarmee ze alle grote schurken die Po naar het geestenrijk heeft gestuurd terug zou kunnen halen.

Po moet dus hulp zien te vinden en die vindt hij (soort van) in de vorm van de sluwe, scherpzinnige dief Zhen (Golden Globe-winnares Awkwafina). Zhen is een steppevos die Po nogal tegen zijn vacht instrijkt, maar die onmisbare talenten blijkt te hebben. Om de Vredesvallei te beschermen en uit de reptielenklauwen van de Kameleon te houden, moet dit komische, vreemde duo samenwerken. Gaandeweg ontdekt Po dat helden op de meest onwaarschijnlijke plekken opduiken.

Deze nieuwste Kung Fu Panda-film is dé must-see animatiefilm voor het hele gezin!

‘Kung Fu Panda 4’ is vanaf nu beschikbaar in de VOD-catalogus van Pickx.

 

 
Proximus Pickx - Voor de ultieme tv-ervaring | Proximus Proximus Pickx - Voor de ultieme tv-ervaring | Proximus

 Meningen

Kung Fu Panda 4

Kung Fu Panda 4

Animatie Film  Regie: Mike Mitchell & Stephanie Stine Na drie levensgevaarlijke avonturen waarin hij de grootste schurken ter wereld verslaat met zijn ongekende moed en waanzinnige vechtkunsten, wacht Po, de Drakenkrijger (de voor een Golden Globe genomineerde Jack Black) een nieuwe roeping. Dit keer iets veel rustigers, hij is verkozen tot spiritueel... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: