Geniet van de paasvakantie met Pickx: Ontdek de Kidscollectie in VOD & Pickx Mix VOD - Actueel Cinema

   - 
Geniet van de paasvakantie met Pickx: Ontdek de Kidscollectie in VOD & Pickx Mix VOD

De paasvakantie nadert met rasse schreden! 

Wat denk jij ervan om de kids (of jezelf) thuis te verwennen met een gezellige filmnamiddag? 

Er zijn momenteel een heleboel leuke animatiefilms beschikbaar op Pickx geschikt voor het hele gezin.

Ontdek hieronder onze supertoffe selectie. Veel kijkplezier!

Vogelvlucht 

Het leven van de familie Mallard is een beetje een sleur geworden.

Vader Mack houdt zijn gezin graag veilig en vindt het prima om de rest van hun leven in hun vijver in New England rond te blijven spartelen, maar moeder Pam wil weleens wat anders en wil hun kinderen —tienerzoon Dax en eendenkuiken Gwen— graag meer van de wereld laten zien. Nadat een gezin trekvogels in hun vijver neerstrijkt vol spannende verhalen over verre oorden lukt het Pam om Mack over te halen om op een familievakantie te gaan via New York City naar het tropische Jamaica.

Vogelvlucht is een ongekend visueel spektakel. De film is hartverwarmend en heeft de scherpzinnige humor, onvergetelijke personages en vrolijke soundtrack die we van Illumination gewend zijn.

Beschikbaar in de VOD-catalogus op Pickx

Paw Patrol: De Machtige Film

Als een mysterieuze meteoriet neerstort in Avonturenstad, krijgen de PAW Patrol-pups superkrachten en veranderen ze in De MEGAPUPS!

Voor Skye, het kleinste lid van het team, zijn haar nieuwe krachten een droom die uitkomt. Het verhaal krijgt een andere wending als aartsvijand van de pups burgemeester Humdinger uit de gevangenis ontsnapt en samen met een gekke geleerde de superkrachten van de pups probeert te stelen.

Nu het lot van Avonturenstad op het spel staat, moeten de Megapups de superschurken zien te stoppen voordat het te laat is, en Skye zal moeten leren dat zelfs de kleinste pup het grootste verschil kan maken.

Beschikbaar in de VOD-catalogus op Pickx

Titina 

TITINA neemt je mee naar de waargebeurde avonturen van het schattig hondje Titina dat in de jaren 1920 beroemd werd toen ze de Italiaanse luchtvaartingenieur Umberto Nobile en de Noorse ontdekkingsreiziger Roald Amundsen vergezelde op een luchtexpeditie naar de Noordpool.

De animatiefilm Titina is een waanzinnige reis door de ogen van de schattigste ontdekkingsreiziger op vier poten!

Beschikbaar in Pickx Mix VOD

Ernest & Célestine: op avontuur in Brabbelland

Ernest en Célestine keren terug naar het land van Ernest, Brabbelland, om zijn kostbare kapotte viool te laten repareren. Ze ontdekken dat muziek al enkele jaren in het hele land verboden is. Voor onze twee helden is het ondenkbaar om zonder muziek te leven! Vergezeld door handlangers, waaronder een mysterieuze gemaskerde burgerwacht, zullen Ernest en Célestine proberen dit onrecht te herstellen om zo de vreugde en het plezier terug naar berenland te brengen.

Een hart- en oogstrelende animatiefilm!

Beschikbaar in Pickx Mix VOD

Knor 

Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor. Hij doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens...

Knor is de allereerste Nederlandse stop-motion-film. Een ware must-see voor het hele gezin.

Beschikbaar in Pickx Mix VOD

 

 
Wat is Pickx?
Pickx, het tv-platform van Proximus.

 Meningen


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: