Duik in de duisternis van de menselijke ziel met 'You Were Never Really Here'! - Actueel Cinema

   - 
Duik in de duisternis van de menselijke ziel met 'You Were Never Really Here'!
Deze beklemmende en meeslepende thriller, geregisseerd door de visionaire Lynne Ramsay, neemt je mee op een onvergetelijke reis door de schaduwrijke onderwereld van New York City en is nu beschikbaar op Pickx+!
 
Synopsis
 
Joe is een getraumatiseerde oorlogsveteraan die als een schaduw door het leven gaat. In dienst van een bevriende privé-detective krijgt hij de opdracht om de vermiste minderjarige dochter van een bekende politicus op te sporen. Wanneer hij haar redt uit een bordeel in Manhattan raakt hij echter verstrikt in een wereld van corruptie en wraak en roept hij een golf van extreem geweld op zich af.
 
‘You Were Never Really Here’ is een beklemmende drama thriller van Lynne Ramsay (We Need to Talk About Kevin) met in de hoofdrol Joaquin Phoenix (Joker, Inherent Vice, Her, The Master). 
 
Met haar rauwe en compromisloze stijl weet de Schotse Ramsay de kijker te grijpen en mee te slepen in een wereld van suspense en intrige. De film wordt geprezen om zijn visuele pracht, sublieme acteerprestaties en beklijvende soundtrack, waardoor elke scène doordrenkt is met spanning en emotie.
De film werd geselecteerd voor de Officiële Competitie en won Beste Acteur en Beste Screenplay van het Filmfestival van Cannes 2017.
 
 
Je kan ‘You Were Never Really Here’ van Lynne Ramsay met Joaquin Phoenix, Judith Roberts en Ekaterina Samsonovnu nu kijken op Pickx+!
 
Wat is Pickx?
Pickx, het tv-platform van Proximus.

 Meningen


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: