Transformers: Rise of the Beasts: de nieuwe Transformers doen ons brullen van plezier - Actueel Cinema

   - 
Transformers: Rise of the Beasts: de nieuwe Transformers doen ons brullen van plezier

Rond 1994 arriveren de Decepticons op aarde. Maar terwijl ze geleidelijk acclimatiseren, krijgen Optimus en de anderen te maken met nieuwe vijanden. Archeologe Elena en soldaat Noah stuiten op overblijfselen van een vroegere oorlog tussen de Maximals en de Predacons. De Maximals zijn diervormige robots die bekend staan als Primals, de eerste versies van de Autobots. De Autobots en Maximals zullen hun krachten moeten bundelen om de mensheid te redden van Unicron, een gigantische metalen planeet die zich opmaakt om de aarde te verslinden.  

Historisch gezien bestonden de Primals eerder op aarde dan de Autobots. We hadden al over ze gehoord. Grote fans van de saga zullen zich herinneren dat Hasbro ze in 1996 introduceerde als nieuw speelgoed, figuurtjes die konden veranderen in indrukwekkende robotdieren. Ze maken nu hun opwachting in "Transformers: Rise of the Beasts". Zoals we in de trailer zagen, hebben ze een beestachtige kant. Optimus Prime en Optimus Primal staan tegenover elkaar. Misschien staat ons wel een duel te wachten! De primals zien er krachtig, snel en soms zelfs groter uit dan de Autobots. We kunnen niet wachten om dit spectaculaire paar op het scherm te zien. Hun missie is om de Predacons te bestrijden. Predacons zijn evoluties van de Autobots. Net zoals Autobots evoluties zijn van Primals. Tot slot maken ook de Terrorcons hun opwachting. Onder leiding van Scourge zijn de Terrorcons voormalige Autobots die hun eigen soort hebben verraden. Ze zijn chaotisch en duivels. Meer robotachtigen, meer plezier.

Maar er is meer dan alleen actie

"Transformers: Rise of the Beasts" belooft net als zijn voorgangers een film vol actie te worden met special effects van hoge kwaliteit. Regisseur Steven Caple Jr wil dat het publiek net zo gehecht raakt aan de robots als aan de mensen. Hij wil de robots vermenselijken door te zeggen: "Ik wil dat je zegt: 'Ik geef echt om [Optimus] Primal. Ik geef echt om Airazor en deze andere personages', want dat is de basis van wat ik wil dat de franchise in de toekomst wordt. Veel van wat er in deze film zit, gaat over waar de toekomst van de franchise naartoe moet..." Er zal zeker een echte emotionele band ontstaan tussen mensen en Autobots. Dat zagen we al in het eerste deel toen Sam Witwichy (Shia Laboeuf) bevriend raakte met Bumblebee. We zullen een soortgelijke band zien ontstaan tussen Noah (Anthony Ramos), Optimus en Mirage. Hierdoor kunnen kijkers zich identificeren met de personages.

Voor alle kijkers

Kortom, het zevende deel van de Transformers-saga wordt een film boordevol actie op jaren '90 rapmuziek. Met het oog op de spectaculaire scènes is het een aanrader om hem te bekijken!

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow' - Actueel
Actueel

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O'Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: