Matthew Macfadyen sluit zich aan bij de cast van Deadpool 3 - Actueel Cinema

   - 
Matthew Macfadyen sluit zich aan bij de cast van Deadpool 3

Matthew Macfadyen verhuist van de ene disfunctionele familie naar de andere, want de 'Succession'-ster gaat samen met Ryan Reynolds aan de slag in de derde 'Deadpool'.

Ryan Reynolds herneemt zijn rol, hij wordt vergezeld door Hugh Jackman als Wolverine en Emma Corrin (The Crown) die de schurk van de film zal zijn. De rol van Macfadyen is nog onbekend, maar er zou noh een personage missen dat omschreven wordt als het derde wiel aan Deadpool en Wolverine.

Matthew Macfadyen toonde zijn talent in zijn vertolking van de intrigerende en onderdanige Tom in 'Succession', waarvan het vierde en laatste seizoen zondag begon. Hij won vorig jaar zelfs een Emmy award.

De derde Deadpool komt er nadat Ryan Reynolds jarenlang zijn vriend Hugh Jackman heeft proberen overtuigen om Wolverine terug te brengen in een Deadpool. Vorig jaar accepteerde Jackman eindelijk zijn aanbod. Hij draait dus zijn beslissing van 2017 terug. Destijds zei hij dat het zijn laatste verschijning zou zijn als Wolverine, een personage dat hij 17 jaar lang had gespeeld.

Filmmaker Shawn Levy, die met Reynolds en Jackman heeft samengewerkt aan projecten als 'The Adam Project', 'Free Guy' en 'Real Steel', regisseert de film. Voordat Hugh Jackman uiteindelijk instemde, vertelde Shawn Levy The Hollywood Reporter dat hij de twee acteurs samen in één film wilde krijgen: "Wat we willen doen is alles samenbrengen en een grote bromance-film maken, want de wereld wil een film met Hugh Jackman en Ryan Reynolds.

Disney is van plan Deadpool 3 uit te brengen in november 2024

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
5 films om in de stemming te komen voor seks - Actueel
Actueel

5 films om in de stemming te komen voor seks

We hebben deze lijst van 5 films samengesteld voor de geliefden die dit lezen om jullie in de stemming te brengen. Pak je popcorn en leun tegen elkaar aan, want dit wordt een spannend avontuur. Meer verklappen we niet... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: