Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves: het legendarische spel met een speelse geest en een rijk universum verschijnt deze week in de bioscoop - Actueel Cinema

   - 

De nieuwe adaptatie van het bekende spel Dungeon & Dragons verschijnt deze week in de zalen. Een razendsnelle en humoristische actiekaskraker die zowel fans van de game als anderen zal aanspreken.

Perfect voor de bioscoop

Het game-universum gecreëerd door Gary Gygax en Dave Arneson is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor Hollywood-scenarioschrijvers. Na videogames en een eerste verfilming in 2000 is er deze nieuwe versie voor 2023. Dez brengt alle ingrediënten samen die nodig zijn voor een groot succes: een waanzinnig ritme bezaaid met genereuze vechtscènes met nette choreografieën zonder de alomtegenwoordige humor te vergeten. Deze film heeft alles in huis om je een fantastische bioscoopervaring te garanderen.

Een groot aantal sterren ten dienste van een groot avontuur

Geregisseerd door Jonathan Goldstein en John Francis Daley, wordt "Dungeons & Dragons: Honor of Thieves" gedragen door een vijfsterrencast bestaande uit Chris Pine (Star Trek, Don't Worry Darling), Michelle Rodriguez (Fast and Furious), Regé -Jean Page (Bridgerton) en Hugh Grant (Bridget Jones, Four Weddings and a Funeral). Grote namen in Hollywood die vaak de voorbode zijn van succes aan de kassa.

Het verhaal:

Een knappe dief en een groep onwaarschijnlijke avonturiers beginnen aan een epische overval om een verloren relikwie terug te vinden. Maar het gaat goed fout wanneer ze de toorn van enkele wraakzuchtige mensen over zich heen krijgen.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves brengt de rijke wereld van de legendarische role-playing game naar het witte doek in een hilarisch avontuur boordevol actie.

Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dungeons & dragons: honor among thieves

Dungeons & dragons: honor among thieves

Actie, Avontuur  Regie: Jonathan Goldstein & John Francis Daley Met: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page,... Een knappe dief en een groep onwaarschijnlijke avonturiers beginnen aan een epische overval om een verloren relikwie terug te vinden. Maar het gaat goed fout wanneer ze de toorn van enkele wraakzuchtige mensen over zich heen krijgen. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves brengt de rijke wereld... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: