Will Smith over Oscar-incident: "Dit is niet wie ik wil zijn" - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Will Smith is te gast geweest bij 'The Daily Show With Trevor Noah'. Smith stelde daar zijn nieuwe film 'Emancipation' voor, maar kwam ook terug op het Oscar-incident waarbij hij presentator Chris Rock in het gezicht heeft geslagen. "Het was een vreselijke avond", klonk het. 

"Alles kwam samen die avond? Maar uiteindelijk komt het erop neer dat ik mijn kalmte ben verloren", vertelde Smith. "Er was veel aan de hand en er zijn veel nuances te maken. Maar dit is niet wie ik wil zijn", klonk het. "Het was vast schokkend voor mensen. Ik was zelf ook geshockeerd." De Oscarnacht van 2022 gaat de geschiedenisboeken in als dé show waarbij Will Smith presentator Chris Rock een slag in het gezicht heeft verkocht omdat die zou hebben gelachen met de ziekte van zijn vrouw. Later blijkt dat Rock helemaal niet op de hoogte was van de gezondheid van Jada Pinkett-Smith. De vrouw lijdt aan Alopecia, een ziekte die voor haaruitval kan zorgen.

Smith heeft zich kort na het incident verontschuldigd tegenover Chris Rock, de Academy, de producers van de Oscaruitreiking, de aanwezigen, de kijkers en zijn eigen familie. De directie van de Academy of Motion Pictures Arts and Sciences maakte na een onderzoek bekend dat Will Smith de komende tien jaar niet meer welkom is op de Oscars, of andere evenementen van de organisatie. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2' - Actueel
Actueel

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2'

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor Disney en Pixars nieuwe bioscooprelease "Inside Out 2", die nieuwe emoties verwelkomt in het hoofd van tiener Riley. Samen met Plezier (met in de originele versie de stem van Amy Poehler), Woede (stem van Lewis Black), Verdriet (stem van Phyllis Smith),... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: