Three Thousand Years of Longing: een episch fantasieverhaal van George Miller - Actueel Cinema

   - 

Al sinds de release van Mad Max: Fury Road in 2015 kijken de trouwe fans van regisseur George Miller vol ongeduld uit naar zijn nieuwe project.

Wel, deze maand is het eindelijk zover! Zijn nieuwste creatie, Three Thousand Years of Longing met Rilda Swinton en Idris Elba, verschijnt op 14 september in de Belgische bioscoopzalen. 

Na de Mad Max-films, maar ook Happy Feet 2 (2011) en Babe: Pig in the City (1998), wordt deze release iets compleet anders dan wat we van hem gewoon zijn:

Wanneer een Britse geleerde (Tilda Swinton) in Istanbul met een antiek, magisch flesje een djinn (Idris Elba) oproept, mag ze drie wensen doen in ruil voor zijn vrijheid. Door jarenlange apathie en isolement twijfelt ze over haar wensen, tot de djinn met zijn verhalen een diep verlangen opwekt, de wens om bemind te worden. 

'Three Thousand Years of Longing' is een episch fantasieverhaal van George Miller ('Mad Max') dat alle grenzen van tijd en ruimte overschrijdt. Oscarwinnares Tilda Swinton ('The French Dispatch', 'Memoria') en Idris Elba ('The Avengers', 'Luther') vervullen de hoofdrollen in dit hedendaagse romantische sprookje.

"What would you wish for?"

Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Three Thousand Years of Longing

Three Thousand Years of Longing

  Regie: George Miller Met: Tilda Swinton & Idris Elba Wanneer een Britse geleerde (Tilda Swinton) in Istanbul met een antiek, magisch flesje een djinn (Idris Elba) oproept, mag ze drie wensen doen in ruil voor zijn vrijheid. Door jarenlange apathie en isolement twijfelt ze over haar wensen, tot de djinn met zijn verhalen een diep verlangen opwekt, de... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: