Nope: Mis deze superspannende en spectaculaire nieuwste creatie van Jordan Peele zeker en vast niet! - Actueel Cinema

   - 

Oscar® winnaar Jordan Peele ontwrichtte en herdefinieerde de moderne horror met “Get Out” in 2017. Daarna, in 2019, bracht de Academy Award-winnende schrijver en regisseur het fantastische “Us” uit waarmee hij alle box office records brak.

Sindsdien kijken alle trouwe fans vol spanning en ongeduld uit naar zijn nieuwste release en deze maand is het eindelijk zo ver. Deze zomer herinterpreteert hij de film met een nieuwe pop-nachtmerrie: het grootse horror-epos Nope.

"Wat is een slecht mirakel?"

De film herenigt Peele met Oscar® winnaar Daniel Kaluuya (Get Out, Judas and the Black Messiah), die vergezeld wordt door Keke Palmer (Hustlers, Alice) en Oscar® genomineerde Steven Yeun (Minari, Okja) als inwoners van een afgelegen vallei in het binnenland van Californië die getuige zijn van een huiveringwekkende en bovennatuurlijke ontdekking.

Nope, met Michael Wincott (Hitchcock, Westworld) en Brandon Perea (The OA, American Insurrection) in de hoofdrollen, is geschreven en geregisseerd door Jordan Peele en wordt geproduceerd door Ian Cooper (Us, Candyman) en Jordan Peele voor Monkeypaw Productions. De film zal wereldwijd worden uitgebracht door Universal Pictures.

Kortom, “Nope” is een film die je écht op het grote scherm moet zien, idealiter in IMAX. 

De film verschijnt op 17 augustus in de Belgische bioscoopzalen. 

Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Nope

Nope

Horror, Science-Fiction  Regie: Jordan Peele Met: Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Steven Yeun "Wat is een slecht mirakel?" Oscar® winnaar Jordan Peele ontwrichtte en herdefinieerde de moderne horror met Get Out en daarna Us. Deze zomer herinterpreteert hij de film met een nieuwe pop-nachtmerrie: het grootse horror-epos Nope. De film herenigt Peele met Oscar® winnaar Daniel Kaluuya (Get... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: