Sonic 2: onze favoriete egel is terug met nieuwe spannende avonturen - Actueel Cinema

   - 

Geproduceerd door de teams van Fast & Furious en Deadpool, keert de bewerking van Sega's cult videogame terug met een nieuwe film waarin Sonic het opnieuw zal moeten opnemen tegen Dr. Robotnik, die na 5 jaar afwezigheid meer dan ooit uit is op wraak.

Het Verhaal

Nadat hij zich in Green Hills heeft gevestigd, wil Sonic bewijzen dat hij een echte held kan zijn. De grote test komt er wanneer Dr. Robotnik en zijn nieuwe partner, Knuckles, op zoek gaan naar een smaragd die de macht heeft om de hele beschaving te vernietigen. Sonic besluit samen te werken met zijn sidekick, Tails, en samen beginnen ze aan een reis om de smaragd te vinden voordat deze in de verkeerde handen valt.

Net als de eerste film zal dit vervolg uiteraard in de smaak vallen bij de fans van het eerste uur, die blij zullen zijn de emblematische personages van de saga terug te vinden en nieuwe gezichten te ontdekken,

De film is rijk aan spektakel, komedie, actie, avontuur en exotische locaties - kortom, alles wat de charme van Sonic en zijn universum tot leven brengt. Puur vermaak voor het hele gezin, dat je vanaf 30 maart in de bioscoop kan gaan beleven.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Sonic The Hedgehog 2

Sonic The Hedgehog 2

Animatie Film, Avontuur  Regie: Jeff Fowler Met: James Marsden, Ben Schwartz, Idris Elba,... Sonic heeft zich in Green Hills gevestigd en wil dolgraag bewijzen dat hij een echte held is. Zijn ultieme test komt wanneer Dr. Robotnik terugkeert. Dit keer heeft hij een nieuwe partner, Knuckles. Samen zijn ze op zoek naar een smaragd die de kracht heeft om de gehele beschaving te vernietigen.... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: