The Bad Guys: Dreamworks keert terug met een hilarische komedie die jong en oud zal bekoren - Actueel Cinema

   - 

Deze animatiefilm, geregisseerd door de Fransman Pierre Perifel (die eerder al meewerkte aan Kung Fu Panda, Shrek...), is geïnspireerd op de succesvolle en gelijknamige reeks kinderboeken en toont een bende knotsgekke en afschrikwekkende dieren.

Na jaren van onberekenbare wandaden worden deze hoogvliegende misdadigers, die zonder twijfel de meest gezochte misdadigers ter wereld zijn geworden, eindelijk gearresteerd. Om zichzelf jaren gevangenisstraf te besparen, sluiten ze een deal (die ze uiteraard niet van plan zijn na te komen): de Bad Guuys worden the Good Guys. Onder de hoede van hun nieuwe mentor Professor Marmelade, een even schattig als arrogant proefkonijn, zijn the Bad Guys goed op weg om iedereen te laten geloven dat ze veranderd zijn. Maar tijdens dit proces begint de mr. Wolf te beseffen dat goed doen de sleutel zou kunnen zijn tot wat hem altijd ontbroken heeft: erkenning. Als een nieuwe schurk de stad overneemt, zal hij dan in staat zijn zijn handlangers te overtuigen hem te volgen op het pad naar verlossing en eindelijk de goede jongens te worden?

Zoals je ziet is The Bad Guys een anti-heldenfilm met een eigenzinnig gevoel voor humor, versterkt door een eersteklas cast (waaronder Pierre Niney en zijn vrouw Natasha Andrews), die de hele familie aan het lachen zal brengen en je paasvakantie zal opvrolijken.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Bad Guys

The Bad Guys

Animatie Film  Regie: Pierre Perifel In de nieuwe actiekomedie van DreamWorks Animation, gebaseerd op de bestseller uit de New York Times, staat een stel criminele dierenvrijbuiters op het punt om hun meest uitdagende oplichting ooit te proberen - modelburgers worden. Nooit eerder waren vijf vrienden zo berucht als De Bad Guys: -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: