Imagine That - Bespreking Cinema

 
Geloof het niet als ze je proberen wijs te maken dat Eddie Murphy je nog aan het lachen kan brengen. Met kaskrakers als 'Beverly Hills Cop' of 'The Nutty Professor' heeft hij namelijk voor zichzelf de lat te hoog gelegd. De Afro-Amerikaanse humorist blijft in het collectief geheugen als de echte ster die hij ooit was. In deze film speelt hij de rol van een financier die zijn carrière opbouwt aan de hand van grote contracten. Maar ineens moet hij voor zijn dochter zorgen, geen makkie. Scatologische moppen en dialogen en steeds diezelfde terugkomende mimiek overtuigen ons niet. Eddie Murphy blijft trouw aan zichzelf, maar jammer genoeg komt zijn stijl ouderwets over. Resultaat: weinig meer dan een film boordevol clichés. Het is al lang geleden dat Murphy goed scoorde. Er is wel één positief element: de rol van zijn dochter, die haar vader de baas is. Zeker een afrader.
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Imagine That

Imagine That

Komedie  Regie: Karey Kirkpatrick Met: Eddie Murphy, Thomas Haden Church,... Wanneer het leven van Evan (Eddie Murphy) steeds meer op een grote mislukking begint te lijken, nodigt zijn dochter hem uit in haar fantasiewereldje, waar de oplossingen voor zijn problemen schijnbaar voor het grijpen liggen.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: