Ex-bodyguard Diana: Kristen Stewart zet uitstekende prestatie neer - Actueel Cinema

   - 

Een van de gewezen bodyguards van prinses Diana sprak in de Amerikaanse media lovende woorden over de acteerprestaties van Kristen Stewart. Die actrice speelt in de nieuwe film 'Spencer' de rol van wijlen Diana en heeft dat volgens de man, Ken Wharfe, zeer goed gedaan. 

Stewart heeft volgens Wharfe de kleine trekjes van de prinses uitstekend overgenomen en looft de manier waarop Diana gestalte is gegeven. Bovendien zou Stewart alle andere actrices die de rol al hebben vertolkt, het nakijken geven.

In de film 'Spencer' zien we hoe prinses Diana (Kristen Stewart) zich doorheen het huwelijk met de Britse kroonprins Charles worstelt en de kerstviering van de Britse koninklijke familie in 1991 ondergaat. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Spencer

Spencer

Drama  Regie: Pablo Larraín Met: Kristen Stewart, Sean Harris, Sally Hawkins,... Het huwelijk van Prinses Diana en Prins Charles is al lang bekoeld. Ondanks geruchten over affaires en een echtscheiding gaan de kerstfestiviteiten door op het landgoed van de koningin in Sandringham. Er wordt gegeten en gedronken en gejaagd. Diana kent het spel. 'Spencer' speelt zich af tijdens... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: