Hoofdrol vierde Captain America-film gespeeld door Anthony Mackie - Actueel Cinema

   - 

Volgens de Amerikaanse website Deadline zal Anthony Mackie de hoofdrol in de vierde Captain America-film op zich nemen. Als Falcon speelde de acteur al in meerdere producties van Marvel mee, nu tekent hij dus ook voor zijn eigen superheldenfilm. 

Ook in eerdere films van Captain America was Mackie te zien. Toen speelde hij Sam Wilson/Falcon. Op het einde van de film Avengers: Endgame gaf de oude Captain America zijn bekende ronde schild door aan zijn vriend Wilson, toen nog gespeeld als Mackie. De continuïteit in het verhaal is dus zonder twijfel verzekerd. Na de vorige film kwam Mackie ook in actie in de serie The Falcon and the Winter Soldier, het gevolg van die gebeurtenis in de film. Voorlopig is nog niet duidelijk welke titel de nieuwe film van Marvel zal krijgen. Er is ook nog geen regisseur aangesteld. (Belga / Belga)

© Denis Makarenko / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: