Koppeltje in de serie, maar slaat de vonk nu ook in het echt over tussen deze twee 'Friends'-acteurs? - Actueel Cinema

   - 

De liefde tussen de twee spatte jarenlang van het scherm tijdens de populaire sitcom 'Friends', maar volgens een ingewijde zouden Jennifer Aniston (52) en David Schwimmer (54) nu ook in het echte leven elkaar hebben gevonden. Dat schrijft het magazine Closer. 

Tijdens de langverwachte 'Friends'-reünie dropten Jennifer Aniston en David Schwimmer een bommetje: Rachel en Ross konden het niet enkel vóór maar ook áchter de schermen goed met elkaar vinden. Het bleef echter bij een platonische crush, want omdat een van de twee acteurs steeds in een relatie zat, kon er niet echt iets gebeuren. Is het na al die jaren tijd geworden om die opgespaarde passie eindelijk in de praktijk om te zetten? Een ingewijde denkt alvast van wel. "Na de reünie werd duidelijk dat het terugdenken aan het verleden, bepaalde gevoelens had opgewekt bij beiden", zegt de bron aan Closer. "De chemie die ze altijd moesten verstoppen, was er nog altijd. Meteen na de opnames begonnen ze te sms'en en vorige maand vloog David van z'n huis in New York naar Los Angeles. Om Jennifer te zien." "Ze brachten tijd door in Jens huis. 's Avonds kookte ze voor hen. Ze genoten van de tijd samen, praatten en lachten. Ze werden ook gezien tijdens een wandeling op een van Jennifers favoriete wijngaarden in Santa Barbara, terwijl ze samen wijn dronken, diep in gesprek verzonken. Het was duidelijk dat er heel veel chemie tussen hen is", klinkt het. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: