Christina Applegate lijdt aan MS - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse actrice Christina Applegate lijdt aan multiple sclerose (MS). Dat deelde de actrice zelf mee via Twitter. Ze kreeg de diagnose enkele maanden geleden gesteld en roept op om haar privacy te respecteren. 

"Enkele maanden geleden kreeg ik de diagnose van MS", schrijft Applegate op Twitter. "Het is een gekke rit geweest maar ik werd goed ondersteund door kennissen die aan dezelfde ziekte lijden. Het wordt nog een zware weg, maar ook die gaat door", klinkt het.

Applegate werd bekend bij het grote publiek door de rol van Kelly Bundy in de komische reeks 'Married with Children'. Recent verscheen ze in de Netflix-serie 'Dead to Me' waarin ze één van de hoofdrollen op zich neemt. In 2019, 2020 en 2021 werd ze meermaals genomineerd voor een filmprijs. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: