We Love Cinema Days : 4 dagen cinemafeest - Actueel Cinema

   - 

Laat niemand hier ooit nog over twijfelen: België is een cinema-land. Sinds de heropening van de zalen, een paar weken geleden, gingen we met z’n allen massaal terug naar de bioscoop. Wij zien onze favoriete films duidelijk het allerliefst op het Grote Scherm. 
 
En dat herwonnen plezier, die herwonnen beleving, wordt alleen nog maar intenser en interessanter tijdens de WE LOVE CINEMA DAYS with BNP Paribas Fortis van woensdag 22 september tot en met zaterdag 25 september. Tijdens deze 4 dagen kost een filmticket in alle deelnemende bioscopen amper 6 euro. En dat gunsttarief geldt voor élke bezoeker, of die klant is van BNP Paribas Fortis of niet.
 
Speciaal voor de WE LOVE CINEMA DAYS with BNP Paribas Fortis gaan er tijdens deze vierdaagse ook een heel aantal films in exclusieve avant-première. 
 
Een overzicht van de deelnemende bioscopen kan je terugvinden op de website : www.welovecinemadays.be

Volg de WE LOVE CINEMA DAYS ook op Instagram en Facebook @welovecinemadays.be. 

De avant-premières worden bekendgemaakt op 1 september.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow' - Actueel
Actueel

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O'Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: