Faye Dunaway acteert in nieuwe film met Kevin Spacey - Actueel Cinema

   - 

Naast Kevin Spacey zal ook Faye Dunaway een rol spelen in L'uomo che disegnò Dio (The Man Who Drew God). De van misbruik beschuldigde Spacey komt zo voor het eerst sinds de heisa opnieuw in actie. 

Dunaway krijgt een van de hoofdrollen in de film. Eerder was die weggelegd voor Vanessa Redgrave, maar die ontving daarover veel kritiek omdat ze te zien zou zijn naast Spacey. In de film speelt de tachtigjarige Dunaway een braillelerares. Het verhaal van de film gaat over een blinde kunstenaar die op basis van hun stem mensen schildert. Bovendien wordt hij ten onrechte beschuldigd van seksueel misbruik bij kinderen.

Het is tot op vandaag nog niet duidelijk welke rol Spacey zal hebben in de film, die naar alle waarschijnlijkheid vanaf september in de cinema zal te zien zijn. Spacey kwam voor het laatst in actie in 2018 nadat hij in 2017 door zeker twintig mannen werd beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De acteur was genoodzaakt de set van de Netflix-serie House Of Cards te verlaten. In Londen loopt momenteel een onderzoek tegen hem, in Los Angeles moet hij volgende maand in de rechtbank verschijnen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: