Baby Boss 2 : play time is over ! - Actueel Cinema

   - 

Goed nieuws voor alle fans van de grappigste baby in driedelige kostuum ! Het vervolg van zijn avonturen zullen iets eerder bij ons aankomen. Sony Pictures heeft zojuist aangekondigd dat ze de releasedatum vervroegen. Oorspronkelijk gepland voor oktober, zal Baby Boss 2: A Family Affair op 21 juli in alle theaters verschijnen. Hier zullen alle kleine schoolkinderen op vakantie blij van worden!

Wat te verwachten?

In het vervolg op DreamWorks Animation's Oscar®-genomineerde blockbuster komedie zijn de Templeton broers Tim en zijn Boss Baby broertje Ted volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader, Ted is de directeur van een bedrijf. Maar een nieuwe boss baby met een vooruitstrevende aanpak en een positieve attitude staat op het punt om ze weer bij elkaar te brengen ... en een nieuw familiebedrijf te inspireren.

Tim en zijn vrouw, Carol, de kostwinnaar van de familie, wonen in de buitenwijken met hun superslimme 7-jarige dochter Tabitha, en schattige nieuwe baby Tina. Tabitha, die de beste van haar klas is in het prestigieuze Acorn Center voor gevorderde kinderen, idoliseert haar oom Ted en wil net als hij worden, maar Tim, die nog steeds in contact staat met zijn overactieve jeugdige verbeelding, maakt zich zorgen dat ze te hard werkt en een normale jeugd misloopt.
Wanneer baby Tina onthult dat ze een top geheim agente is voor BabyCorp op een missie om de duistere geheimen achter Tabitha's school en zijn mysterieuze stichter, Dr. Edwin Armstrong te onthullen, zal het de Templeton broers op onverwachte manieren herenigen, hen leiden om de betekenis van familie te herwaarderen en te leren wat echt belangrijk is in het leven.

 Voortbouwend op het succes van de eerste film wordt De Boss Baby: Familiezaken geregisseerd door de terugkerende filmmaker Tom McGrath en wordt geproduceerd door Jeff Hermann (Kung Fu Panda 3).
Humor, nieuwe personages en avonturen staan op het programma! Ontdek Baby Boss 2: A Family Affair op 21 juli in de bioscopen !

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
The Boss Baby: Family Business

The Boss Baby: Family Business

Animatie Film  Regie: Tom McGrath De Templeton broers Tim en zijn Boss Baby broertje Ted zijn volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader, Ted is de directeur van een bedrijf. Maar een nieuwe boss baby met een vooruitstrevende aanpak en een positieve attitude staat op het punt om ze weer bij elkaar... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: