Harvey Weinstein in Los Angeles in beschuldiging gesteld voor seksuele misdrijven - Actueel Cinema

   - 

In Los Angeles heeft een grand jury ("raadkamer") de gevallen filmmagnaat Harvey Weinstein in staat van beschuldiging gesteld voor elf seksuele misdrijven, aldus welingelichte bronnen. 

Het gaat om seksuele misdrijven op vijf vrouwen tussen 2004 en 2013. Alle vijf hebben ze tegenover de grand jury getuigd. Weinstein zit in de staat New York een celstraf van 23 jaar uit na te zijn veroordeeld voor verkrachtingen in Manhattan. De man ontkent alles en is in beroep gegaan. Maar het proces in Californië zal naar verwachting voorrang krijgen. Gisteren ging een advocaat van Weinstein nog in beroep tegen de uitlevering van de gevallen filmmagnaat aan Californië, om er terecht te staan voor nieuwe beschuldigingen van seksuele misdrijven. (Belga / Belga)

©  lev radin / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: