'Knives Out' krijgt vervolgfilm op Netflix - Actueel Cinema

   - 

Volgens 'Variety' betaalt streamingsplatform Netflix 450 miljoen dollar voor twee sequels van de populaire film 'Knives Out'. Het gaat om bijna 385 miljoen euro, een van de grootste bedragen ooit die zijn neergeteld voor de rechten van een filmreeks. 

'Knives Out' kwam uit in 2019 en haalde meteen een enorm succes. De film vertelt het verhaal over de moord op schrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer). Een auteur die een moeizame relatie met zijn kinderen en kleinkinderen had, waardoor net zij worden verdacht van de moord. De film werd geregisseerd door Rian Johnson. In de film treedt Daniel Craig op als privédetective. Daarnaast zijn ook Chris Evans, Ana de Armas en Jamie Lee Curtis te zien in de film.

In de sequels zullen Johnson en Craig terugkeren. Maar aangezien het in de vervolgen gaat over nieuwe moordzaken, zullen de andere castleden wellicht vervangen worden. Wie in die nieuwe rollen zal te zien zijn, valt nog af te wachten. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2' - Actueel
Actueel

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2'

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor Disney en Pixars nieuwe bioscooprelease "Inside Out 2", die nieuwe emoties verwelkomt in het hoofd van tiener Riley. Samen met Plezier (met in de originele versie de stem van Amy Poehler), Woede (stem van Lewis Black), Verdriet (stem van Phyllis Smith),... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: