Amerikaanse acteur George Segal overleden op 87-jarige leeftijd - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur George Segal is overleden op 87-jarige leeftijd in Californië. Dat melden Amerikaanse media. Segal was in 1967 genomineerd voor een Oscar voor beste bijrol voor zijn rol in de film 'Who's Afraid of Virginia Woolf?'. 

De acteur kwam ter wereld op 17 februari 1934 in een kleine stad in de staat New York. Hij is bekend van zijn rollen in 'Who's Afraid of Virginia Woolf?' en 'A Touch of Class'. Voor zijn rol in die laatste film kreeg hij de Golden Globe voor beste acteur in een komedie. In 2009 had hij nog een rolletje in '2012', de rampenfilm van regisseur Roland Emmerich. In 2017 kreeg Segal een ster op de wereldberoemde Hollywood Walk Of Fame op Hollywood Boulevard. Hij was ook bekend voor zijn vertolkingen op televisie, vooral in sitcoms. Sinds 2013 vertolkte hij Pops Solomon in de serie 'The Goldbergs'.

Segal overleed aan complicaties van een overbruggingsoperatie, aldus zijn echtgenote Sonia in een persbericht aan Amerikaanse media. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Who's Afraid of Virginia Woolf ?

Who's Afraid of Virginia Woolf ?

Drama  Regie: Mike Nichols Met: Richard Burton, Elizabeth Taylor, Sandy Dennis,...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: