Kinepolis opent drive-in cinema in Plopsaland De Panne tijdens paasvakantie - Actueel Cinema

   - 

Kinepolis en Plopsaland De Panne openen tijdens de paasvakantie een drive-in cinema in Plopsaland. Dat meldt Kinepolis. Van 1 tot en met 17 april kunnen toeschouwers vanuit hun wagen films volgen op groot scherm op de parking van het pretpark. Organisatoren willen daarmee een coronaproof alternatief voorzien nu de bioscopen gesloten zijn. 

Na de eerste editie van Kinepolis On Tour afgelopen zomer, komt Kinepolis tijdens de paasvakantie met de drive-in cinema naar Plopsaland De Panne. Dagelijks worden 3 à 4 filmvertoningen voorzien. Daarnaast wordt ook een filmmarathon gehouden en gaat ook de nieuwste K3-film er in première. Toeschouwers kunnen coronaproof vanuit de auto de films volgen.

Tickets worden vanaf vrijdag 12 maart verkocht per auto. Tijdens de film kunnen mensen vanuit de auto online eten en drinken bestellen en betalen. Dat wordt tot aan de auto geleverd. "Bij Kinepolis zijn de deuren al maanden gesloten en op deze manier kunnen wij het publiek toch een leuke filmbeleving bieden", zegt Anneleen Van Troos, woordvoerster bij Kinepolis. "Er is echt nood aan leuke activiteiten buitenshuis tijdens de paasvakantie. Met Kinepolis On Tour komen we hieraan tegemoet, in alle veiligheid en in de unieke setting van Plopsaland De Panne." (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Drie redenen waarom 'Dune: Part Two' beter is dan 'Part One' - Actueel
Actueel

Drie redenen waarom 'Dune: Part Two' beter is dan 'Part One'

Dune: Part Two verovert al enkele weken wereldwijd de cinemazalen. De nieuwste creatie van Denis Villeneuve is een pure streling voor het oog én oor door de prachtige weidse woenstijnshots en de toepasselijke, verrijkende soundtrack gecomponeerd door Hans Zimmer. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: