Elle en Dakota Fanning richten eigen productiehuis op - Actueel Cinema

   - 

Tot voor kort waren de zussen Elle en Dakota Fanning uitsluitend actrices, maar nu gaan ze een stap verder met de oprichting van hun eigen productiehuis. Lewellen Pictures zal onder meer films als series produceren. 

De zussen zijn al lang in de cinema en op televisie te zien, maar nu gaan ze over tot werk achter de schermen. Voor hun productiehuis Lewellen Pictures sloten ze een exclusieve deal met de filmstudio MRC Television. Elle Fanning werkte al eerder met de studio samen toen ze als actrice en producent aan de reeks 'The Great' werkte. "Elle heeft zoveel perspectief en bedachtzaamheid laten zien als producent voor 'The Great'", laat Elise Henderson, de president van MRC Television, weten. "Wij zijn erg opgewonden over de visie die zij en Dakota hebben voor Lewellen Pictures. MRC Television zal een thuis zijn voor de verhalen die ze willen vertellen." Het duo zal niet alleen series en films maken, maar ook andere media zoals podcasts. Hun doel is om verhalen te vertellen door middel van komedie of drama. Ze willen dingen maken waar ze als actrices niet de kans toe zouden krijgen.

Hun eerste project is een bewerking van het boek 'The Last House Guest' van Megan Miranda. Het wordt een thrillerreeks over een intieme vriendschap tussen twee meisjes. (Belga / Belga)

© Shutterstock

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: