Filmstudio kondigt derde 'Paddington'-film aan - Actueel Cinema

    
Actueel
Filmstudio kondigt derde 'Paddington'-film aan

De fans van 'Paddington' hebben zeer goed nieuws gekregen. De Franse filmstudio StudioCanal heeft aan Variety aangegeven dat er een derde film komt over de populaire beer. Er is voorlopig nog niet meer informatie bekend. 

"We kunnen bevestigen dat StudioCanal momenteel hard aan het werken is aan een derde film", deelde de studio mee. Voorlopig is er nog niet meer info bekend over de cast en over een eventuele releasedatum. De eerste film dateert al van 2014 en bracht wereldwijd ongeveer 235 miljoen euro op. De vervolgfilm uit 2017 was financieel minder succesvol met een wereldwijde opbrengst van bijna 190 miljoen euro.

In de eerste twee films speelden Nicole Kidman en Hugh Grant de slechteriken. Het is nog niet bekend wie in de derde film die rol op zich zal nemen. Grant liet eerder al verstaan dat hij een terugkeer in een mogelijke derde film wel zag zitten, het liefst samen met Kidman. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Erik Van Looy gaat nieuwe thriller maken - Actueel

Erik Van Looy gaat nieuwe thriller maken

Het laatste project van Erik Van Looy dateert al van 2016, dus het was hoog tijd voor iets nieuws. In 'De Cooke & Verhulst Show' kondigde de regisseur aan dat hij in 2023 een nieuwe film uitbrengt. Verder lezen...