Dwayne 'The Rock' Johnson: "Vader wou niet dat ik professioneel worstelaar werd" - Actueel Cinema

   - 

Dwayne 'The Rock' Johnson moest op jonge leeftijd zijn vader overtuigen om professioneel worstelaar te mogen worden. Dat verklaarde de Hollywood-superster in een Amerikaanse talkshow. Het is dankzij zijn moeder dat Johnsons vader akkoord ging met de sportieve plannen van zijn zoon.

 In zijn tienerjaren was Dwayne 'The Rock' Johnson een enthousiaste Americanfootballspeler maar hij ondervond al snel dat hij meer talenten had in de worstelring dan op het Americanfootballveld. Op zeer jonge leeftijd wou Johnson dan ook in de voetsporen van zijn vader Wayde Douglas Bowles en grootvader Peter Maivia treden om een carrière uit te bouwen als professioneel worstelaar. Zijn vader stond echter niet te springen om dit idee. "Ik heb zelf niet veel kunnen verdienen met deze sport", zou Johnsons vader hebben gezegd. "Ik wil dat je het verder schopt in het leven dan mij... dus doe het niet." Na ellenlange discussies zou de moeder van Johnson de twee kemphanen hebben kunnen bedaren. Ze had een plan waarbij de vader van Dwayne ook zijn trainer zou worden en daar konden beide heren zich blijkbaar wel in vinden. (Belga / Belga)

© Kathy Hutchins / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: