Acteur Tom Hanks maakt speciale uitzending voor de inauguratie van Biden - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Tom Hanks zal op de dag van de beëdiging van Joe Biden als president een op alle grote networks simultaan uitgezonden programma presenteren, zo hebben meerdere media gisteren gemeld. 

Onder meer hardrockgroep Bon Jovi en popidool Justin Timberlake zouden daarbij van de partij zijn. Het programma is een initiatief van het comité voor de inauguratie van Biden en vervangt de traditionele festiviteiten die moesten wijken vanwege corona en veiligheidsoverwegingen. In 2009 zongen Aretha Franklin, Bruce Springsteen, U2, Shakira en Stevie Wonder bij de inauguratie van Barack Obama. Vier jaar later kon hij rekenen op Beyoncé om de nationale hymne te zingen. In 2017 moest Donald Trump zich tevreden stellen met een tweede- of derderangskeus want de showbusiness had weinig appreciatie voor de Republikeinse miljardair.

De uitzending kreeg de naam 'Celebrating America' en is onder meer te volgen op CNN en het YouTubekanaal van het comité. Ze loopt plaatselijk in prime time, van 20.30 tot 22.00 uur aan de oostkust. (Belga / Belga)

© Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2' - Actueel
Actueel

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2'

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor Disney en Pixars nieuwe bioscooprelease "Inside Out 2", die nieuwe emoties verwelkomt in het hoofd van tiener Riley. Samen met Plezier (met in de originele versie de stem van Amy Poehler), Woede (stem van Lewis Black), Verdriet (stem van Phyllis Smith),... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: