Sylvester Stallone koopt Palm Beach-landgoed van 35 miljoen dollar - Actueel Cinema

   - 

Hollywoodacteur en -regisseur Sylvester Stallone heeft blijkbaar geen trauma overgehouden aan zijn vertolkingen van Rambo, een Vietnam-veteraan. Stallone en zijn vrouw Jennifer Flavin hebben immers een tussen de palmbomen en aan het water gelegen landgoed van 35,4 miljoen dollar (ongeveer 28,8 miljoen euro) gekocht in het waanzinnig rijke Palm Beach in Florida. 

Het omheinde, in Bermuda-stijl opgetrokken gebouw strekt zich volgens Palm Beach Daily New uit over een landgoed van ruwweg 6000 vierkante meter waarop tropische beplantingen zijn aangebracht. Het gebouw zelf is 1.226 vierkante meter groot en telt 7 slaapkamers en 12 badkamers. Naast het hoofdgebouw omvat het landgoed twee gasthuizen en een paviljoen aan het water, plus een openluchtstrandhuisje aan een zwembad dat omringd wordt door perfect gemanicuurde gazons en wuivende palmen. De ruime woonkamers, met ramen die zich uitstrekken van de vloer tot aan het plafond, zijn kunstzinnig verfijnd met bijvoorbeeld een Basquiat-schilderij, designtoestellen en gestripte houten kasten.

Volgens het Palm Beach Daily News kocht Sky het landgoed van Ronald en Cindy McMackin, eigenaars van Pan-Pacific Mechanical, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de bouw en onderaanneming. De McMackins betaalde 26,65 miljoen dollar (ongeveer 21,7 miljoen dollar) in 2018 voor het chique landgoed. Dat het landgoed op nauwelijks twee jaar tijd bijna 10 miljoen dollar duurder is geworden, is indicatief voor de stratosferische prijsstijgingen in de luxemarkt van Zuid-Florida. Volgens Forbes zijn er 43 miljardairs die in Palm Beach wonen of er een huis hebben. (Belga / Belga)

© Foto Tinseltown / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Rambo V: Last Blood

Rambo V: Last Blood

Actie, Thriller, Avontuur  Regie: Adrian Grunberg Met: Sylvester Stallone, Paz Vega, Louis Mandylor Bijna 40 jaar nadat hij zich het collectieve filmgeheugen in knalde, kruipt Sylvester Stallone opnieuw in de huid van één van de grootste actiehelden van het witte doek, John Rambo, voor het laatste hoofdstuk van deze legendarische serie, RAMBO: LAST BLOOD. Rambo gaat op zoek naar wraak en gaat de... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: